ILMAINEN KUNTOSALIVALMENNUS VIRTOLAISILLE NUORILLE

MITÄ SINULTA VAADITAAN?

Vaatimuksena on, että sinulla ei ole juurikaan tai ollenkaan kuntosaliharjoittelutaustaa, mutta haluat sitoudua harjoittelusuunnitelmaan kolmen kuukauden ajaksi. Tästä voidaan toki joustaa. Halutessasi voit seurata joustavaa ruokavaliosuunnitelmaa. Seuraat kehitystäsi eri menetelmin harjoitusjakson aikana. Tästä kannattaa tietysti jatkaa, mutta ilmainen valmennus kestää tuon ajan!

Sinulta ei vaadita pohjaharjoittelua, mutta sinun on kuitenkin oltava perusterve! Annan halutessasi lisätietoa!

 

MITÄ SINÄ SAAT?

Aivan ekaksi, uuden ja mahtavan harrastuksen!

Lisäksi saat jakson aikana lihasta, kivut vähenevät, voit pudottaa halutessasi painoa, olotilasi paranee ja opit terveellisiä elämäntapoja. You name it. Tällaista et ihan heti saa ilmaiseksi.

Kolmen kuukauden valmennuksen aikana saat perusteet kuntosaliharjoittelusta ja ohjeita siihen liittyviin asioihin. Kirjautumissivustolle päivittyy viikottain eri teeman aiheita. Tärkein asia on tietysti harjoittelu, mutta saat myös vinkkejä siitä miten saat alun kehityksestä mahdollisimman paljon irti mm. ruokavalion ja unen avulla!

VALMENTAJA

Täällä ruudun toisella puolella on Tuomas, urheiluhieroja, PT ja klassisen kehonrakennuksen SM-mitalisti. Huollan ja valmennan ihmisiä elämänsä kuntoon.

Omaan taustaa kuntosaliharjoitteluun seitsemän vuoden ajalta, jota ennen harrastin kestävyysliikuntana juoksua, maantiepyöräilyä ja hiihtoa. Kuntosalivalmennuksia olen tehnyt neljä vuotta ja liikuntakoulutuksia yli kymmenen vuotta, kouluttaen varusmiehiä ja kuntotestaten armeijan henkilökuntaa.

Kuntosalivalmennus ja kuntosaliohjelmat

METODIT

Filosofiani on valmentaa ihmisiä tieteen näkökulmasta käytännöllisin tavoin. Valmennukseni tehdään johdonmukaisesti, joustavasti ja kokonaisuus huomioiden. Olen dopingtestattava urheilija, minulla on Puhtaan liikunnan puolesta-sertifikaatti, joten toimintatapani ja valmennukseni ovat dopingvapaita eli valmennettavillani kuuluu olla puhtaat jauhot pussissa.

MITÄ TÄMÄ MAKSAA JA MIKSI?

Valmennus ei maksa hakijalle mitään. Harjoitusohjelma on suunniteltu Virtain Kisapirtillä.

Hakija joutuu hankkimaan kuntosalipoletin päästäkseen kuntosalille.

Kisapirtin 3kk kuntosalipoletti on 115€ tai Virtain Urheilijoiden jäsenenä 90€

PÄÄSTESSÄSI MUKAAN, SAAT:

Harjoitusohjelman sähköisenä ja tulostettavana versiona
Ohjelman liikkeet selkeinä videoina ja ohjeina
Ohjeet päivittäiseen syömiseen, joka tukee harjoittelua
Oikeudet kirjautumisalueeseen, jossa ohjeet julkaistaan

MILLOIN VALMENNUS ALKAA?

Valmennus alkaa 2.1.2019.

Hakemus tulee tehdä 21.12.2018 mennessä.

HAKEMUS ILMAISEEN ETÄVALMENNUSRYHMÄÄN

Tähdellä* merkityt ovat pakollisia kenttiä

Kuvaa lyhyesti miksi haluaisit kokeilla kuntosaliharjoittelua?
Valmennukseen haetaan 15-30 vuotiaita nuoria