Nutri Works Osmo WorX

9,90

Nutri Works Osmo WorX on edistyksellinen aktiiviurheilijalle kehitetty maustamaton nopeasti imeytyvä hiilihydraattivalmiste.

Pakkauskoko 1kg

Varastossa

Kuvaus

NUTRI WORKS OSMO WORX HIILIHYDRAATTIJAUHE

Nutri Works Osmo WorX on edistyksellinen aktiiviurheilijalle kehitetty maustamaton nopeasti imeytyvä hiilihydraattivalmiste. Se sisältää neljää eri hiilihydraatin lähdettä ja täyttää tyhjentyneet glykogeenivarastot nopeasti. Nopean imeytymisen ansiosta Osmo WorX soveltuu erinomaisesti käytettäväksi ennen harjoittelua tai sen aikana. Tuotteen sisältämän isomaltuloosin ansiosta Osmo Worx luovuttaa energiaa tasaisesti pidempään ja jaksat harjoitella läpi raskaankin treenin. Se soveltuu erittäin hyvin myös osaksi palautusjuomaa. GMO-vapaa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja soijaton.

Käyttötarkoitus: Lisäproteiinin lähteeksi sekä treenin jälkeiseksi palautusjuomaksi

RAVINTOSISÄLTÖ

Energia / 100 g 368 kcal
Rasva 0 g
-josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 92 g
-josta sokereita 20 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 0 g
Suola 0.26 g

AINESOSAT
Osmocarb (muunnettu tärkkelys maissista ja perunasta, dekstroosimonohydraatti, isomaltuloosi, D-riboosi),happamuudensäätöaineet (omenahappo, sitruunahappo, natriumvetykarbonaatti)

ANNOSTELU
Sekoita 2 mittalusikallista (noin 60 g) jauhetta 5 dl:aan vettä ja juo treenin aikana tai päivän mittaan hiilihydraattien tarpeen mukaan. Glykogeenivarastojen tankkaukseen ennen kilpailua nauti 4-5 annosta edellisenä päivänä.

KÄYTTÖ
Harjoituksen aikana, palautusjuoman osana tai hiilihydraattitankkaukseen

Lisätiedot

Paino 1 kg
Maku

Maustamaton

Ominaisuudet

Laktoositon, gluteeniton, soijaton, hiivaton