Ajanvaraus

Ohjeet hieronnoista alla:

- Aikojen välissä on tauko jona aikana siivoan ja desinfioin kosketuspinnat.
- Tule maks. 5 minuuttia ennen aikasi alkamista jolloin et ole samanaikaisesti tilassa edellisen asiakkaan kanssa. Pese kätesi tullessasi sekä lähtiessäsi. Tiskillä myös käsidesiä pesun lisäksi.
- Älä tule vastaanotolle jos tunnet itsesi vähääkään kipeäksi tai flunssaiseksi. Oman tai taloudessasi asuvan hengitystieinfektion jälkeen pidettävä myös 14 vuorokauden varoaika ennen hierontaa. Sairastumisesta en veloita.
- Suosittelen riskiryhmään kuuluvien edelleen pidättäytymään hieronnasta.
- Vältä käteismaksua ja suosi lähimaksua jos mahdollista.

Ladataan...

Tehdessäsi varauksen liityt Hyvinvointiverstas Relevon ajanvarausrekisteriin, joka voi sisältää nimen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, tehdyt ajanvaraukset ja käytetyt palvelut. Sähköpostiosoitteeseen ja puhelinnumeroon voidaan lähettää varaukseen liittyviä tietoja.

Peruutus tulee tehdä viimeistään neljä tuntia ennen varatun ajan alkamista. Varauksen voi peruuttaa varausvahvistuksen peruutuslinkin kautta (sähköpostissa) viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Tämän alle tehtävä peruutus on tehtävä sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. Äkillisen sairastumisen voi ilmoittaa varausaamuna tekstiviestillä tai puhelimitse.

Jos varausta ei peruuteta ajoissa, laskutetaan puolet varatun palvelun hinnasta. Lasku lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla tai sähköpostin puuttuessa postilla.

Tehdessäsi ajanvarauksen hyväksyt varausehdot.

Jos haluat seuraavan vapaan ajan, valitse Palvelu ja pidä muut asetukset oletuksena. Järjestelmästä näet vain yli 12h päässä olevat ajat. Akuutit ajat puhelinvarauksella.

Palvelu

Valitse haluamasi palvelu listalta. Jos haluat myöhemmässä vaiheessa varausta valita eri palvelun, paina TAKAISIN-painiketta.

Haluan ajan tästä päivästä eteenpäin

Valitse päivämääräksi se päivä, josta lähtien haluat ajanvarausjärjestelmän ehdottavan vapaita aikoja.

Viikonpäivävalinnat

Valitse ne päivät, joista haluat ajanvarausjärjestelmän ehdottavan vapaita aikoja.

Tästä lähtien - Tähän saakka

Valitse kellonajoiksi ne ajat, jonka väliltä haluat järjestelmän ehdottavan aikoja. Jos valitset ajaksi vain esim. 15:00 - 16:00, järjestelmä ei ehdota 14:45 alkavia aikoja. Pidä asetus oletuksena, jos haluat nähdä kaikki vapaat ajat.